Σύμφωνα με τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο ύποπτος για το φόνο του Σολωμού Αποστολίδη, πρώην στρατιωτικού, στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, φέρεται να παραδόθηκε στην Τουρκική Αστυνομία και να παραδέχθηκε ότι κτύπησε το θύμα με πέτρα στο κεφάλι.
Ο Ερντίντς Σεντούρκ, 22 ετών, παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση της Γιάλοβας στην Τουρκία και ανακρινόμενος είπε ότι κτύπησε τον Αποστολίδη στο κεφάλι, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν σίγουρος ότι πέθανε από το κτύπημα.
Είπε επίσης ότι εγκατέλειψε τη σκηνή και επέστρεψε στην Τουρκία, αρχικά στην Αντιόχεια, από όπου πήγε στα Αδανα και μετά στη Γιάλοβα.
Περαιτέρω ισχυρίστηκε ότι παραδόθηκε μόλις έμαθε ότι ο Αποστολίδης ήταν νεκρός.
Το πτώμα του Αποστολίδη, που αναφέρθηκε ως ελλείπων στις 28 Μαρτίου, βρέθηκε κοντά σε ορεινό δρόμο μεταξύ της κατεχόμενης Κερύνειας και του επίσης κατεχόμενου Δήμου της Κυθραίας, κοντά στη Λευκωσία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: 19 καταδίκες για «μαϊμού» αγροτικές επιδοτήσεις – Δήλωναν ψευδείς εκτάσεις
- Robeson Reeves (CEO Bally’s Intralot): Έως τις αρχές του 2027 η ολοκλήρωση εξαγοράς της Evoke
- Dorian LPG (Τζον Χατζηπατέρας): Παρήγγειλε τρία πλοία αξίας 347,1 εκατ. δολαρίων
- ΗΠΑ: Ανάπτυξη για 15 μεταποιητικούς κλάδους τον Αύγουστο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.