ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει, ο γιος της Έλλης Στάη και του Δημήτρη Κατσίμη, Μάρκος, με την αγαπημένη του, Φαίη Κουτζούκου, κόρη της γνωστής δικηγόρου και νομικής συμβούλου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Βένιας Παπαθανασοπούλου, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.
Ο γάμος τους, που ετοιμάζεται πυρετωδώς, θα τελεστεί στην Αθήνα το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Στη λίστα των καλεσμένων φιγουράρουν πάρα πολλά γνωστά ονόματα, από τη Γιάννα Αγγελοπούλου έως την Ελένη Κόκκαλη, αλλά και φίλοι των μελλόνυμφων από όλον τον κόσμο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τελετή θα διακρίνεται από απλότητα, καθώς αυτή είναι η επιθυμία της low profile μέλλουσας νύφης, η οποία έχει αναπτύξει μεγάλο έργο στη ΜΚΟ «Solidarity Now».
Η δυναμική Φαίη Κουτζούκου είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο της Νέας Καλιφόρνιας και είναι διαχειρίστρια προγραμμάτων στο Ίδρυμα Μποδοσάκη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μόνιμα στην Αμερική η Σάσα Σταμάτη; (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Μεταφέρεται σε θεραπευτήριο για την αποκατάστασή του
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στη Σαντορίνη για διακοπές ο Τζούλιαν ΜακΜάχον (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραγωδία στη Χαλκίδα: Δολοφόνησαν με μαχαίρι έναν 23χρονο
 - Αγιάσογλου (ΟΣΥ): Στα σκαριά η λύση της έλλειψης οδηγών – Πώς θα αυξηθεί η συχνότητα των δρομολογίων
 - Άδωνις Γεωργιάδης – φαρμακευτικές: Ο Υπουργός στέλνει τον λογαριασμό για το clawback στον Κυριάκο Πιερρακάκη
 - Γιατί έκαναν ράλι ΔΕΗ, ΕΛΠΕ και τράπεζες, ο Ψάλτης και το νέο πρόσωπο στην Alpha, τα ΕΛΤΑ και η πώληση για 1 ευρώ, στην αρένα ο Σκλήκας, τι τρέχει με την Ιόνιο Σχολή και ο συνοδός της Όλγας