ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έξι πίνακες του γνωστού ζωγράφου Αλέκου Φασιανού έκλεψαν, μεταξύ άλλων, οι διαρρήκτες που εισέβαλαν προ ημερών στο εξοχικό δικηγόρου στην Τεγέα Αρκαδίας.
Σύμφωνα με το «Βήμα», η εξοχική κατοικία ανήκει σε 62χρονο δικηγόρο της Αθήνας που έχει χειρισθεί και ο ίδιος υποθέσεις κλοπής έργων τέχνης.
Η διάρρηξη τοποθετείται χρονικά από την ΕΛΑΣ μεταξύ 26ης και 30ής Μαρτίου, στο χωριό Επισκοπή της Τεγέας. Οι δράστες έσπασαν την πόρτα του σπιτιού και άρπαξαν, στοχευμένα, τα έργα τέχνης του γνωστού εικαστικού.
Ανάμεσά στα έργα που έχουν κλαπεί είναι έργα του Αλέκου Φασιανού που αναπαριστούν έφιππους καβαλάρηδες, χαρακτικό έργο με τίτλο «Χρυσό Μπαλκόνι» και άλλα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ έκαναν χάρη στον κόσμο που ξεκίνησαν τον πόλεμο κατά του Ιράν
- ΕΟΔΥ: Γιατί παραιτήθηκε το ΔΣ – Η επόμενη μέρα για τον Οργανισμό
- Κουβέιτ: Μειώνει προληπτικά την παραγωγή πετρελαίου εν μέσω εντάσεων με το Ιράν
- Σοφιανά Κορινθίας: Φωτιά σε δασική έκταση – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, δείτε εικόνες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.