ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Ατζούν, η Χαλ και οι μουσικές καρέκλες στον ΣΚΑΪ, ο Βασίλης Παπαδρόσος παίρνει τα κλειδιά του ΑΝΤ1, το ραντεβού με Κοσιώνη, κόβεται το Real View, τι τρέχει με τη Ζίνα και ο Γρηγόρης και οι καναλάρχες
Εξηγήσεις έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την «περιβόητη» φωτογραφία από το Survivor στην οποία πολλοί τηλεθεατές του παιχνιδιού έκαναν λόγω πως εμφανιζόταν να κρατά κινητό.
Η Κωσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μίλησε στην εκπομπή DOT, απάντησε σχετικά:
«Την ώρα που ήμασταν στο αγώνισμα, εγώ είχα ένα θέμα. Όταν ήταν το “3,2,1” με έπιανε το στομάχι μου. Έτσι κι εκείνη την ημέρα σε αυτό το αγώνισμα με την περιβόητη τσουλήθρα. Μια τσουλήθρα, άστα να πάνε. Με είχε πιάσει φόβος, με είχε δει και ο Γιώργος Λιανός που έκλαιγα… Και με είχε πάει η Ντιάνα, ρεπόρτερ, ψυχολόγος, φίλη, με είχε πάει λίγο πιο πέρα. Έτσι όπως γυρνάγαμε, κάτι κράταγα, έκανε έτσι τα χέρια μου, δεν θυμάμαι…».
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=I8KFFG3Ggec
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάσα Σταμάτη για την αγωγή της Κ. Σπυροπούλου: Έχω τα μηνύματά της, αλλά είναι ξεφτίλα να τα δείξω
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζάκρη: Δεν συμφωνώ με τη συνέντευξη Γεωργιάδη στον Κασσελάκη – Μη χάσει το ΠΑΣΟΚ τέτοιο κελεπούρι, απαντά ο Άδωνις
- Υπό έλεγχο η φωτιά σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας – Απεγκλωβίζονται με κλιμακοστάσιο οι ένοικοι (βίντεο)
- H διασύνδεση ναυτιλίας και ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας «κλειδί» για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας
- AKTOR: Το σχέδιο Εξάρχου για παραχωρήσεις, ΣΔΙΤ και κατασκευή με «δύναμη πυρός» €1 δισ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.