ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρεμιέρα για τον βελτιωμένο εξωδικαστικό μηχανισμό – Δεύτερη ευκαιρία για όσους χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ
Την παραίτηση του κατέθεσε ο Στάθης Μαρίνος λίγο πριν επαναληφθεί η ψηφοφορία για την έγκριση του διορισμού του για την προεδρία του ΕΦΚΑ.
Μετά την εμπλοκή της Τετάρτης λόγω μη επίτευξης της απαιτούμενης πλειοψηφίας έπειτα από τις καταγγελίες της ΝΔ, ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος του ζήτησε να παραιτηθεί.
Κάτι που έγινε λίγο πριν τη συνεδρίαση για τη νέα ψηφοφορία, με τον Νίκο Βούτση να παραλαμβάνει την παραίτηση Μαρίνου για την προεδρία του ΕΦΚΑ.
Οπως αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Γιάννης Βρούτσης ο συγκεκριμένος υποψήφιος είχε μέχρι προχθες μια εταιρεία πληροφορικής μαζί με τον συνεργάτη του Γιώργο Καρκαλή. Προχθές με συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασε τις μετοχές του στον κ.Καρκαλή, ενώ πριν λίγες ημέρες η ΗΔΙΚΑ είχε δώσει δουλειά 20.000 € στον κ. Καρκαλή με απευθείας ανάθεση. Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι ο κ. Μαρίνος ήταν σύμβουλος του επικεφαλής της ΗΔΙΚΑ. Σύμφωνα με βουλευτές της νέας Δημοκρατίας ο κ. Καρκαλής έπαιρνε κι άλλες δουλειές από την ΗΔΙΚΑ.
Ο κ. Μαρίνος απαντώντας στις κατηγορίες των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας παραδέχτηκε την σχέση του με τον κ. Καρκαλή: «Όντως ήταν συνέταιρος μου μέχρι χθες. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και πολύ γνωστός ηλεκτρολόγος. Στην Ελλάδα έχουμε λίγο κόσμο σε αυτό το επίπεδο. Και για αυτό ο κόσμος αυτός ανακυκλώνεται. Ο Καρκαλής συνεργάζεται με την ΗΔΙΚΑ ως ελεύθερος επαγγελματίας».
Η επιστολή του Στάθη Μαρίνου:
Η επιστολή του Τάσου Πετρόπουλου:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποσύρεται (;) η υποψηφιότητα Μαρίνου για τον ΕΦΚΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέμα ηθικής τάξης καταγγέλλει η ΝΔ για τον υποψήφιο διοικητή του ΕΦΚΑ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θέμα ηθικής τάξης καταγγέλλει η ΝΔ για τον υποψήφιο διοικητή του ΕΦΚΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διπλό σχέδιο άμυνας απέναντι στην ακρίβεια: Επιδότηση καυσίμων, φοροελαφρύνσεις και παρεμβάσεις στις τιμές ενόψει ΔΕΘ
- Ανοίγει ο δρόμος για μόνιμες προσλήψεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς
- Πάνω από 100.000 στρέμματα στις φλόγες – Η καταστροφική πυρκαγιά σε Βοιωτία και Αττική πλησιάζει τον χαρακτηρισμό «megafire»
- Δύο συλλήψεις για την φωτιά στη Βοιωτία που εξαπλώθηκε στο Πόρτο Γερμενό – Από σπινθήρες σε δίκτυο ανεμογεννητριών ξέσπασε η πυρκαγιά


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.