• Πολιτική

    Αποσύρεται (;) η υποψηφιότητα Μαρίνου για τον ΕΦΚΑ

    • NewsRoom

    ΣΤΑΘΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ


    Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε την Τετάρτη, με την καταγγελία της ΝΔ ότι τίθεται μείζον θέμα ηθικής τάξης για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΕΦΚΑ, πληροφορίες κάνουν λόγο για απόσυρση της υποψηφιότητας του κ. Στάθη Μαρίνου.

    Οπως αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Γιάννης Βρούτσης ο συγκεκριμένος υποψήφιος είχε μέχρι προχθές μια εταιρεία πληροφορικής μαζί με τον συνεργάτη του Γιώργο Καρκαλή. Την Τρίτη με συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασε τις μετοχές του στον κ.Καρκαλή, ενώ πριν λίγες ημέρες η ΗΔΙΚΑ είχε δώσει δουλειά 20.000 € στον κ. Καρκαλή με απευθείας ανάθεση. Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι ο κ. Μαρίνος ήταν σύμβουλος του επικεφαλή της ΗΔΙΚΑ. Σύμφωνα με βουλευτές της νέας Δημοκρατίας ο κ. Καρκαλής αναλάμβανε κι άλλες ενέργειες από την ΗΔΙΚΑ.

    Ο κ. Μαρίνος απαντώντας στις κατηγορίες των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας παραδέχτηκε την σχέση του με τον κ. Καρκαλή: «Όντως ήταν συνέταιρος μου μέχρι χθες. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και πολύ γνωστός ηλεκτρολόγος. Στην Ελλάδα έχουμε λίγο κόσμο σε αυτό το επίπεδο. Και για αυτό ο κόσμος αυτός ανακυκλώνεται. Ο Καρκαλής συνεργάζεται με την ΗΔΙΚΑ ως ελεύθερος επαγγελματίας».

    Η επιτροπή για τις ΔΕΚΟ αναμένεται να συνεδριάσει το μεσημέρι της Πέμπτης, στις 2.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αδ. Λαιμός: Νέα συμφωνία για επέκταση του στόλου της Unisea Shipping

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ ράπισμα για ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αθάνατο δημόσιο! Προσλήφθηκε μέσω ΑΣΕΠ έχοντας προϋπηρεσία στην… πισίνα του μπαμπά της! (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ