ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπομονή μέχρι τουλάχιστον το τέλος του μήνα πρέπει να κάνουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που βρίσκονται προφυλακισμένοι στις φυλακές της Αδριανούπολης και οι συγγενείς τους στην Ελλάδα, προτού υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις στην υπόθεσή τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, oυσιαστικές εξελίξεις στην υπόθεση του υπολοχαγού Αγγέλου Μητρετώδη και του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη αναμένονται από τις 30 Μαρτίου, όταν και έχει οριστεί συνάντηση μεταξύ των συνηγόρων τους και του Τούρκου δικαστή.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί συνελήφθησαν στην τουρκική πλευρά, στις Καστανιές Έβρου, την 1η Μαρτίου.
Κατά τη συνάντηση των δύο πλευρών θα τεθεί το θέμα της προφυλάκισης των Ελλήνων στρατιωτικών και θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: O Κοτζιάς παραδέχεται πως δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα γυρίσουν στην Ελλάδα οι Έλληνες στρατιωτικοί!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δ.Τζανακόπουλος: Ο Καμμένος μιλά «προφανώς μεταφορικά» όταν κάνει λόγο για ομηρία!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: O Κουβέλης «αδειάζει» τον Καμμένο: «Υπερτροφικός λόγος οι αναφορές για ομηρία»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι: Η Τουρκία, τα κράτη του Κόλπου και οι ευρωπαϊκές χώρες θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν συνομιλίες με τον Πούτιν
- Κωστής Χατζηδάκης: Περιοδεία στη Θεσσαλονίκη από την Τετάρτη – Τι θα επιθεωρήσει
- Επίσκεψη Γουίτκοφ στην Μόσχα: Ρωσία και ΗΠΑ συζήτησαν ενεργειακές συμφωνίες
- Μπάρκιν(Fed): Η πρόβλεψή μου είναι μια μέτρια προσαρμογή των επιτοκίων
