Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού της Κύπρου η εξαγορά της Diapo ltd από την εταιρεία Foodlink Cyprus ltd.
Η Foodlink Cyprus ltd είναι θυγατρική της εταιρείας logistics Foodlink η οποία είναι εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α) του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού της Κύπρου συνεδρίασε στις 26 Φεβρουαρίου 2018 και αποφάσισε ότι η συγκεκριμένη πράξη συγκέντρωσης δεν εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής του νόμου 83(Ι)/2014, περί ελέγχου των συγκεντρώσεων.
Η εταιρεία Foodlink Cyprus ltd είχε προχωρήσει στην εξαγορά του 75% της κυπριακής DIAPO LTD στις 28 Νοεμβρίου 2017, η οποία τελούσε υπό την έγκριση της κυπριακής Επιτροπής Ανταγωνισμού.
Στόχος της εξαγοράς είναι η διεύρυνση του πελατολογίου, καθώς και η μεγαλύτερη και εντονότερη διεισδυτικότητα του Ομίλου FDL στην αγορά της Κύπρου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εθνική Πανγαία: Ποιοι αποχωρούν, ποιοι έρχονται – Όλο το παρασκήνιο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρυθμίστε, αναδιαρθρώστε, πουλήστε… Αλλιώς έρχεται «bad bank»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Εμπόδισαν 20 εμπορικά πλοία να προσεγγίσουν τα λιμάνια του Ιράν
- Πετρέλαιο: Εκρηκτική άνοδος άνω του 7% για το Brent μετά την αναζωπύρωση στη Μέση Ανατολή
- Γουόρς: Αμετακίνητος ο στόχος για πληθωρισμό 2% – Η Fed έτοιμη να δράσει
- Χρυσός: Άνοδος μετά την απόφαση της Fed να διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.