ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αποτροπιασμό προκάλεσε στον οικισμό Τριάδα,των Ψαχνών Ευβοίας η είδηση ότι 13χρονος έπεσε θύμα βιασμού από Πακιστανούς.
Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (17/2) με θύμα έναν 13χρονο και πρωταγωνιστές μια παρέα Πακιστανών που διέμενε δίπλα στο σπίτι συγγενή του μικρού, ωστόσο η αποτρόπαια πράξη καταγγέλθηκε από τους γονείς μόλις την Τετάρτη (21/2) στο Αστυνομικό Τμήμα Ψαχνών.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το παιδί υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον έναν αλλοδαπό, και έχει ήδη εξεταστεί στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας για την κατάσταση της υγείας του. Ταυτόχρονα, αναμένεται να εξεταστεί κι από ιατροδικαστη, προκειμένου να πιστοποιηθεί με την έκθεσή του η καταγγελία της οικογένειας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πάφος: Γυναίκα εντοπίστηκε κατακρεουργημένη σε χωράφι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχασε τη μάχη το βρέφος που είχε ανανήψει στο νεκροτομείο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε πλήρη λειτουργία αρχές του 2027 το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης – Η πορεία του έργου
- Tραμπ για FED: «Ο Κέβιν Γουόρς θα μειώσει τα επιτόκια»
- Μητσοτάκης: «Απολύτως ψευδές ότι η χώρα μας είναι μια δυστοπία στα εργατικά ατυχήματα – Οι σκέψεις όλων μας στις οικογένειες που πενθούν»
- Γάζα: Το Ισραήλ θα ανοίξει σήμερα το πέρασμα της Ράφα μετά από δύο χρόνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.