ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση εκτός ορίων εξαπέλυσε η εφημερίδα της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, «Millet» με στόχο την Ελλάδα.
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της, στις κηδείες «τρομοκρατών», όπως χαρακτηρίζει τους Κούρδους της Αφρίν, φαίνονται ποιες χώρες τους υποστηρίζουν συμπεριλαμβάνοντας και τη χώρα μας. Μάλιστα, υπάρχει μία φωτογραφία, όπου σε φέρετρο μαχητή των «Μονάδων Προστασίας του Λαού» που είναι η κουρδική πολιτοφυλακή στη Βόρεια Συρία, βρίσκεται και η ελληνική σημαία.
Στις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί κάνουν λόγο για «βρώμικη συμμαχία» που υπάρχει στην περιοχή», σημειώνεται, επίσης, στο ρεπορτάζ, το οποίο εκτός της Ελλάδας σε αυτή τη συμμαχία συμπεριλαμβάνει τόσο τις ΗΠΑ όσο και τις Γερμανία και Μεγάλη Βρετανία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα βίντεο-ντοκουμέντο που «καίνε» την τουρκική πλευρά: Οι κινήσεις πριν και μετά το επεισόδιο στα Ίμια (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ίμια: Αυτό είναι το φυλάκιο που φτιάχνουν οι Τούρκοι απέναντι από τις βραχονησίδες (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Αllwyn, ΔΑΑ, Aegean, HelleniQ Energy
- Νέος φόρος στον online τζόγο: Το σχέδιο που διχάζει την ευρωπαϊκή αγορά
- Αλέξανδρος Αργυρός (AXIA): Η είσοδος της Star Bulk στο XA συνδέει τη διεθνή δυναμική και παράδοση της ναυτιλίας μας με την ανάπτυξη της εγχώριας κεφαλαιαγοράς
- Τραμπ: Απειλεί να βάλει τέλος στις εμπορικές ανταλλαγές με την ΕΕ εξαιτίας του σχεδίου της ο Καναδάς να γίνει συνδεδεμένο μέλος



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.