ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με δεύτερη ανάρτησή του επανήλθε το μέλος του «Ρουβίκωνα» που προειδοποιούσε ότι θα χυθεί αίμα στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου. Στον ίδιο τόνο, αναφέρθηκε στον εμπρησμό της κατάληψης Libertatia, γράφοντας:
«Απασφάλισαν τα μίντια με την τελευταία ανάρτηση που έκανα. Τι δεν καταλαβαίνετε; Στο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη φασίστες μπροστά στα ματ που παρακολουθούσαν χωρίς να κάνουν τίποτα έκαψαν μια κατάληψη και έκαναν επιθέσεις. Εάν μας έρθουν και εδώ δεν θα κάτσουμε να τους κοιτάμε να μας βάζουν φωτιά ούτε θα κάτσουμε να μας μαχαιρώσουν. Κατανοητό;».
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκίνησε τις απειλές ο Ρουβίκωνας: «Θα χυθεί αίμα την Κυριακή στο συλλαλητήριο»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το σποτ για το συλλαλητήριο στην Αθήνα – Αυτό θα είναι το κεντρικό σύνθημα (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κικίλιας: Έκφραση του πατριωτισμού των Ελλήνων το συλλαλητήριο της Αθήνας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οργή Θεού: Σύσσωμη η Εκκλησία στο συλλαλητήριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εγκρίθηκε η αναβάθμιση 38 F-16 σε Viper
- OpenAI: Αγωγή από την εγκυκλοπαίδεια Britannica για την εκπαίδευση του ChatGPT – Κάνει λόγο για «κανιβαλισμό»
- Arctic Metagaz: Το ημιβυθισμένο ρωσικό δεξαμενόπλοιο που πλέει ακυβέρνητο στη Μεσόγειο με χιλιάδες τόνους LNG (βιντεο)
- Load Line Marine (Γιώργος Σουραβλάς): Αγόρασε το Starlight Trader και είναι το 19ο του στόλου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.