ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον δράστη τού αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία Καλοχωρίου στη Θεσσαλονίκη και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 22χρονος.
Από την Αστυνομία προσήχθησαν και συνελήφθησαν έως στιγμής εννέα νεαροί, ανάμεσά τους Έλληνες, Αλβανοί και ομογενείς από χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, καθώς επάνω τους βρέθηκαν μαχαίρια, σιδηρολοστοί κλπ. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, για άγνωστη έως τώρα αιτία συνεπλάκησαν δύο ομάδες νεαρών. Κατά τη συμπλοκή, ο άτυχος 22χρονος -ελληνικής καταγωγής- δέχθηκε χτύπημα με μαχαίρι στο στήθος. Όπως κατέθεσαν οι φίλοι του, οι ίδιοι τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Διαβατών, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ελ. επαγγελματίες: Ποιοι είναι υποχρεωμένοι να καταβάλλουν εφάπαξ ασφαλιστικές εισφορές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλειστό το μετρό στο Σύνταγμα από τις 9 το πρωί
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Διαγράφονται χρέη προς το Δημόσιο-Ποιοι μπορούν να απαλλαγούν από τις οφειλές τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι μεγάλοι επενδυτές παίρνουν το τιμόνι στη Wall Street – Υποχωρούν οι μικροεπενδυτές
- Σαλαμίνα: Φωτιά στην περιοχή Περάνι – Μήνυμα 112 για απομάκρυνση κατοίκων
- Η έκρηξη της AI σκοντάφτει στα επιτόκια: Ακριβότερος ο λογαριασμός για data centers και υποδομές
- Τουρκία: Η κρίση των funds αγγίζει το κόμμα Ερντογάν – Παραιτήθηκε η αντιπρόεδρος του AKP
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.