ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σκότωσε τη σύζυγό του επειδή κατά την διάρκεια που παρακολουθούσε την αγαπημένη του ομάδα άλλαξε κανάλι. Ο λόγος για τον 58χρονο Τόνι Τόμας από το Αρκάνσας, ο οποίος μαχαίρωσε θανάσιμα τη σύζυγό του Έλκε επειδή άλλαξε κανάλι την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη αγώνας αμερικανικού ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με το Fox News, ο Τόμας είχε βγει έξω από το σπίτι για να καπνίσει, κατά τη διάρκεια του αγώνα και όταν επέστρεψε ρώτησε τη σύζυγό του για το σκορ. Η σύζυγός του δεν το γνώριζε επειδή είχε αλλάξει κανάλι με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καβγάς και ο Τόμας να την μαχαιρώσει.
Όταν η αστυνομία έκανε έρευνες στο σπίτι, διαπιστώθηκε πως υπήρχαν κηλίδες αίματος στο πάτωμα, τους τείχους, το τραπέζι και την τηλεόραση. Το σώμα της γυναίκας είχε μεταφερθεί από την τραπεζαρία στην πίσω αυλή και είχε καλυφθεί με κουβέρτα.
Ο Τόμας που συνελήφθη ομολόγησε το έγκλημα του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανατροπή! Μπλεγμένος σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος ο σατανιστής της Κεφαλονιάς
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα κατάθεση-σοκ: «Με πλήρωσαν για να σκοτώσω την Δώρα Ζέμπερη»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ στον Κορυδαλλό: Νεκρός ο 45χρονος που είχε δολοφονήσει άγρια τη σύντροφο του στο Περιστέρι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρίση στη Μέση Ανατολή: Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν τα πλοία στα Στενά του Ορμούζ – Προειδοποίηση από τις ΗΠΑ στους πολίτες τους να εγκαταλείψουν την Μέση Ανατολή
- Μεντβέντεφ: Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή, αν ο Τραμπ συνεχίσει την παράλογη πορεία του
- FT: Πώς το Ισραήλ παρακολουθούσε την Τεχεράνη και έφτασε στη δολοφονία Χαμενεϊ
- Τι θα κάνει ο «Κίμων» και οι «Οχιές» στην Κύπρο, ο Δένδιας στη Μεγαλόνησο και οι Βρετανοί στον κόσμο τους, τι θα γίνει με ανασχηματισμό

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.