ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη αναφέρθηκε η παρέα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού «Επιτέλους Σαββατοκύριακο».
Μάλιστα, ο Νίκος Γεωργιάδης με αφορμή τη κοινή φωτογράφιση του ζευγαριού, αποκάλυψε πως η σχέση τους ξεκίνησε πολύ πιο πριν από τον Οκτώβριο και μάλιστα από το καλοκαίρι του 2017.
«Δεν είναι μαζί από τον Οκτώβριο. Ήσουν και εσύ εκεί στη Ρόδο και το ζευγάρι, που λένε ότι δεν ήταν ζευγάρι τότε. Δεν καταλαβαίνω γιατί το λένε όμως. Ήταν να μείνουν λιγότερες μέρες και έκαναν ένα extension στις διακοπές τους και τότε είχαν πάρει δύο δωμάτια, αλλά το ένα έμεινε άθικτο. Αυτό έχω να σας πω. Ίσως είχαν συνηθίσει από το Survivor που κοιμόντουσαν όλοι μαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η Ναταλία Γερμανού τόνισε πως «όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου βούιζε την άλλη μέρα πως δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Το έλεγαν όλη μέρα!» και αναρωτήθηκε «γιατί να λένε ότι “είμαστε μαζί από τον Οκτώβριο” και δεν λένε ότι “είμαστε μαζί από τον Αύγουστο”».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χαμός: Θαυμάστρια του Βασάλου εκνεύρισε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη (pic)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασάλος-Βαλαβάνη: Η πρώτη κοινή συνέντευξη και οι καυτές φωτογραφίες (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κωνσταντίνος Βάσαλος-Ευριδίκη Βαλαβάνη: Ναι είμαστε «φουλ ερωτευμένοι»!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωστής Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση θα κινηθεί γρήγορα αλλά όχι πρόχειρα
- Η Ολλανδία στέλνει μια φρεγάτα στη Μεσόγειο
- Ερντογάν: Είμαστε σε κατάσταση συναγερμού σε όλα τα πεδία, έχουμε κινητοποιήσει όλους τους θεσμούς του κράτους μας.
- Λευκός Οίκος:Ο Ντόναλντ Τραμπ αξιολογέι όλες τις επιλογές για τις τιμές του πετρελαίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.