• Media

    Σπίτι με το MEGA: Το πιο φιλόξενο σπίτι ανοίγει ξανά τις πόρτες του

    • NewsRoom
    Ο Θέμης Αδαμαντίδης για το Σπίτι με το MEGA στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

    Ο Θέμης Αδαμαντίδης για το Σπίτι με το MEGA στην εκπομπή Πάμε Δανάη!


    Το «Σπίτι με το MEGA», η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια του Σαββατόβραδου, επιστρέφει για 5η σεζόν στο MEGA, από αυτό το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου, στις 22:00. Παρουσιάζουν η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή ο Θέμης Αδαμαντίδης.

    Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα γυρίσματα της μουσικής εκπομπής του MEGA και συνάντησε τους πρωταγωνιστές που αναμένεται να μας χαρίσουν μια ανεπανάληπτη βραδιά.

    «Όλα πάνε πολύ καλά για την πρεμιέρα του “Σπίτι με το MEGA” και ίσως είναι από τις καλύτερες εκπομπές που έχω κάνει. Θα ακουστούν και δύο τραγούδια που δεν έχει ξανακούσει ο κόσμος. Το ένα είναι το ντουέτο που έχω κάνει με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και το άλλο ένα που είχα ακούσει χρόνια πριν και είπα να το πούμε τώρα», είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

    Μαζί του στην σκηνή θα βρεθούν η Κατερίνα Στανίση και ο Γιάννης Καψάλης.

    «Είμαστε εδώ όπως λένε στο ‘Σπίτι’ του MEGA και θα τραγουδήσουμε με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Γιάννη Καψάλη. Η Ρούλα θα είναι κοντά μας όπως πάντα, θα είναι εδώ όμως και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης», σχολίασε η Κατερίνα Στανίση.

    «Είμαστε εδώ για να περάσουμε καλά με τον Θέμη Αδαμαντίδη, την Κατερίνα Στανίση, όλα τα παιδιά της ορχήστρας. Θα δώσουμε ένα δυνατό μουσικό ταξίδι μέσα από την εκπομπή», πρόσθεσε ο Γιάννης Καψάλης.

    Special guests ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης και βιρτουόζος του σαξοφώνου Γιώργος Κατσαρός και ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και σημαντικός λαϊκός μουσικοσυνθέτης Θανάσης Πολυκανδριώτης.

    «Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι δικό μου παιδί και βγήκε από όταν κάναμε το “Να η ευκαιρία”. Πήρε βραβείο τότε και τώρα συγκαταλέγεται στις καλύτερες φωνές στην Ελλάδα», είπε ο Γιώργος Κατσαρός.

    Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης πρόσθεσε από την πλευρά του: «Οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές και ο πήχης ανεβαίνει όταν είσαι με τον Θέμη Αδαμαντίδη».

    Στον καναπέ της αγαπημένης μουσικής εκπομπής βρέθηκαν αγαπημένα πρόσωπα του MEGA και εκλεκτοί καλεσμένοι.

    Η Δανάη Μπάρκα ανέφερε: «Είμαι χαρούμενη που επιστρέφει το “Σπίτι με το MEGA”, που είμαστε εδώ με φίλους και θα περάσουμε ωραία. Το αγαπημένο μου τραγούδι από τον Θέμη Αδαμαντίδη είναι “Ο απόλυτος έρωτας”. Θα αφιερώσω το “Μα πού να πάω»” σε όλη την ομάδα του “Πάμε Δανάη!” και στο “Σπίτι με το MEGA“».

    «Το αγαπημένο μου τραγούδι από τον Θέμη είναι το “Στην καρδιά” γιατί το είχα χορέψει στο “Dancing with the stars“ και είχα πάρει τη χαμηλότερη βαθμολογία τότε. Μου έχει μείνει στο μυαλό», σχολίασε ο Κώστας Τσουρός.

    Η Νόνη Δούνια, είπε: «Οι πρεμιέρες είναι πάντα ωραίες. Χαιρόμαστε που είμαστε εμείς στην πρώτη εκπομπή. Εύχομαι να πάνε όλα πολύ καλά».

    «Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το “Μα πού να πάω” και παραμένει», αποκάλυψε η Δέσποινα Τσόκου.

    «Θα δούμε ένα πάρα πολύ ωραίο αφιέρωμα στον αγαπημένο ερμηνευτή, Θέμη Αδαμαντίδη. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ και θα τον απολαύσω από κοντά», σημείωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

    «Ο Θέμης από δύο χρονών τραγουδούσε, ανέβαινε πάνω στην ταράτσα. Στη γειτονιά τα μεσημέρια όταν τραγουδούσε μια γειτόνισσα έλεγε: κλείστε το ραδιόφωνο» αποκάλυψε ο αδελφός του Θέμη Αδαμαντίδη, Τάσος.

    Διαβάστε επίσης:

    Στην πρώτη θέση το Σπίτι με το MEGA on Tour

    Madwalk 2023 by Three Cents αποκλειστικά στο MEGA

    Χιλιάδες προϊόντα-μαϊμού LVΜΗ, Burberry, Hermes βρέθηκαν σε αποθήκη του Μανχάταν



    ΣΧΟΛΙΑ