Σε άμεση διάψευση των πληροφοριών, οι οποίες ήθελαν την αίτηση ακύρωσης της απόφασης για παραχώρηση ασύλου σε έναν από τους οκτώ Τούρκους Αξιωματικούς, προχώρησαν κύκλοι του Μαξίμου, τονίζοντας πως φέρει την υπογραφή του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.
Σύμφωνα με την κυβέρνηση όλα τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για “λάθος” ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σε πανικό η κυβέρνηση – Λάθος υπουργός υπέγραψε την αίτηση ακύρωσης χορήγησης ασύλου στον Τούρκο αξιωματικό!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αίτηση ακύρωσης της απόφασης για άσυλο στον Τούρκο Αξιωματικό κατέθεσε η Κυβέρνηση
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τουρκικές απειλές και αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για την παροχή ασύλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εντάλματα σύλληψης από αμερικανικό δικαστήριο για Έλληνες εφοπλιστές: Μπορούν να εκτελεστούν στην Ελλάδα;
- Ενδομητρίωση & Γονιμότητα: Ο Στ. Χανδακάς εξηγεί πώς η Ρομποτική Χειρουργική «ξεκλειδώνει» τη φυσική σύλληψη
- Fakenews το διαζύγιο Μενεγάκη, το εξώδικο και η αγωγή της Άρτεμης Δήμου στο mononews, τι κομίζει ο νέος CEO του ΣΚΑΪ Γρηγόρης Δημητριάδης και η επόμενη ημέρα του video περιεχομένου
- Ο περιπέτειες της Eletson: Στη δίνη του δικαστικού κυκλώνα η Λασκαρίνα Καρασταμάτη και οκτώ συνεργάτες της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.