Σε άμεση διάψευση των πληροφοριών, οι οποίες ήθελαν την αίτηση ακύρωσης της απόφασης για παραχώρηση ασύλου σε έναν από τους οκτώ Τούρκους Αξιωματικούς, προχώρησαν κύκλοι του Μαξίμου, τονίζοντας πως φέρει την υπογραφή του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.
Σύμφωνα με την κυβέρνηση όλα τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για “λάθος” ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σε πανικό η κυβέρνηση – Λάθος υπουργός υπέγραψε την αίτηση ακύρωσης χορήγησης ασύλου στον Τούρκο αξιωματικό!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αίτηση ακύρωσης της απόφασης για άσυλο στον Τούρκο Αξιωματικό κατέθεσε η Κυβέρνηση
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τουρκικές απειλές και αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για την παροχή ασύλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: «Πριν να δούμε αν μας το φέρει ο Ακύλας, δείτε τα 10 μέτρα που έχουμε φέρει εμείς για τους εργαζόμενους»
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως 8 Μαΐου
- Νάγκελ (ΕΚΤ): Τον Ιούνιο η πρώτη αύξηση επιτοκίων
- Πρωτομαγιά: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας – Πού διακόπηκε η κυκλοφορία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.