ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης περιμένουν οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση του θανάτου 18χρονης, στην κοινότητα Γλάστρα Κλειτορίας, στην Αχαΐα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Πέμπτης η 18χρονη βρισκόταν στο σπίτι της, αλλά σε διαφορετικά δωμάτια, μαζί δύο συγγενικά της πρόσωπα.
Κάποια στιγμή, τα συγγενικά πρόσωπα της 18χρονης άκουσαν πυροβολισμό μέσα από το δωμάτιο που βρισκόταν η κοπέλα. Μπαίνοντας στο δωμάτιο, είδαν αιμόφυρτη την 18χρονη και αμέσως μετά ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Στη συνέχεια η 18χρονη διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Στο μεταξύ, αστυνομικοί αναμένεται να κάνουν έρευνα στο δωμάτιο που βρισκόταν η 18χρονη, ενώ θα εξετάσουν και το κυνηγετικό όπλο που βρέθηκε στον ίδιο χώρο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δολοφονημένη βρέθηκε η ελληνορωσίδα Iuliana Tudos που είχε εξαφανιστεί στο Λονδίνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.