ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκ νέου συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία σήμανε 4 ώρες μετά την έκρηξη στο Εφετείο στην οδό Λουκάρεως, όταν ιστοσελίδα δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο αναφέροντας πως έχει τοποθετηθεί και άλλο εκρηκτικός μηχανισμός, αυτή τη φορά στις εγκαταστάσεις του Δημόκριτου στην Αγία Παρασκευή.
«Είδατε τι έγινε στο Εφετείο, το ίδιο θα γίνει και στο Δημόκριτο» είπε ο άγνωστος άνδρας χωρίς να δώσει χρονικό όριο.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών χωρίς να έχουν εντοπίσει κάτι ύποπτο οδηγώντας στην εκτίμηση ότι αφού πέρασε μια ώρα από το τηλεφώνημα πλέον πρόκειται για φάρσα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους (ΠΟΥ): Οι ΗΠΑ δεν έχουν πληρώσει ακόμη όσα οφείλουν για να αποχωρήσουν
- Τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ και Πούτιν, η Ρωσία προτείνει εκεχειρία στην Ουκρανία για μία ημέρα
- FED: Διατήρησε αμετάβλητα για έναν ακόμα μήνα τα επιτόκια
- Navios Maritime Partners ( Αγγελική Φράγκου): Εισαγωγή ομολόγων στο Euronext Oslo Børs
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.