ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρός βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο 20χρονος που είχε εξαφανιστεί στη Ρόδο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Νίκος Χατζηνικολάου βρέθηκε στη θάλασσα και ήδη έσπευσαν στο σημείο λιμενικοί του τμήματος ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου και αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και την σήμανση.
Χθες το απόγευμα δηλώθηκε στην Ασφάλεια η εξαφάνιση του ενώ οι έρευνες που έγιναν από αστυνομικούς και εθελοντές για τον εντοπισμό του δεν ευδοκίμησαν.
Ο 20χρονος αγνοείτο από τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες αλλά και από αναρτήσεις αναζήτησης, που έγιναν στο διαδίκτυο, ο 20χρονος αναχώρησε από την οικία του στην Ιαλυσό με ασημί αυτοκίνητο μάρκας GOLF και αριθμό πινακίδας ΡΟΗ 8548 και δεν επέστρεψε ενώ είχε αφήσει το κινητό του τηλέφωνο στην οικία του.
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.
πηγή: dimokratiki.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πότε θα διακόπτεται η δωρεάν χορήγηση φαρμάκων για την παχυσαρκία – Ο ειδικός με τον ρόλο – «κλειδί»
- Ανάλυση mononews: Γιατί η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι hot – Τιμή στόχος στα 26,08 ευρώ
- Στέφανος και Ζωή στο θέαμα της Δημοκρατίας
- Νατάσα Πασχάλη (Eurobank) στο mononews: Ετσι καταφέραμε να κάνουμε πράξη το Brain ReGain και να κτίσουμε το προσωπικό του μέλλοντος
