ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Goldman Sachs και AXIA-Alpha Finance για ελληνικές τράπεζες: Η διόρθωση στο ταμπλό του ΧΑ είναι ευκαιρία τοποθετήσεων
Ο Χρίστος Χριστοδούλου θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Κύπρου), παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον Νίκο Μπέη.
Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου) Λτδ, ανακοίνωσε ότι, κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου, διορίστηκε ως διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας ο Χρίστος Χριστοδούλου.
Ο κ. Χριστοδούλου εργάζεται στον όμιλο της Εθνικής Τράπεζας από το 2007, ενώ προηγουμένως εργαζόταν στην Eurobank και στην UHY Hacker Young.
Ο διορισμός του Χρίστου Χριστοδούλου βρίσκεται για έγκριση ενώπιον της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Goldman Sachs: Οι εννέα ελληνικές επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα κοράκια της Qualco & της Pimco πάνω από τις περιουσίες Ελλήνων 110 δισ. ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Η Παρέα της Αγάπης»: Επτά χρόνια δίπλα στα παιδιά με καρκίνο, μετατρέποντας τον πόνο σε ελπίδα
- Ιράν: Η Τεχεράνη καταδίκασε τον θάνατο από ισραηλινό πλήγμα τριών Λιβανέζων δημοσιογράφων
- Δώρο Πάσχα 2026: Πότε πληρώνονται οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα
- Νέα πλήγματα στο Ιράν, που επιτίθεται σε σημαντικές βιομηχανικές εγκαταστάσεις στον Κόλπο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.