ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ γνωστοποίησε ότι από 16/9 έως 18/9 προχώρησε στην αγορά συνολικά 20.000 ιδίων μετοχών με μέση τιμή κτήσης 42,9479 ευρώ ανά μετοχή και συνολική αξία συναλλαγής 858.958,84 ευρώ.
Η ανακοίνωση:
Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε., κατ’ εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του κατ΄ εξουσιοδότηση Κανονισμού (ΕΕ) 2016/1052 της Επιτροπής, γνωστοποιεί στο Επενδυτικό Κοινό ότι, σύμφωνα με το άρθρο 49 του Ν 4548/2018 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και σε εκτέλεση της από 16/06/2026 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας, προέβη την 18/09/2026, σε αγορά 20.000 ιδίων μετοχών με μέση τιμή κτήσης 42,9479 ευρώ ανά μετοχή και συνολική αξία συναλλαγής 858.958,84 ευρώ.
Μετά και την προαναφερόμενη απόκτηση, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. κατέχει συνολικά άμεσα και έμμεσα 1.302.013 ίδιες μετοχές, ποσοστό 1,0947% του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας.
Διαβάστε επίσης:
Alpha Bank: Επιτυχής τιμολόγηση ομολογιών Senior Preferred ύψους 700 εκατ. ευρώ
Volkswagen: Εκτός Euro Stoxx 50 μετά από 15 χρόνια – Φόβοι για νέες πιέσεις στη μετοχή
SoftBank: Σχεδιάζει έκδοση ομολόγων άνω των 11 δισ. δολαρίων για επενδύσεις στην ΤΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αεροπορικά καύσιμα: Μεγαλώνει το έλλειμμα στην Ευρώπη το δ’ τρίμηνο – Στροφή στη Νότια Κορέα
- Τράπεζα Πειραιώς και Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ: Ξεκινούν τον νέο κύκλο της Ακαδημίας για Γυναίκες Πρόσφυγες
- ΤτΕ: Αύξηση 12% στις ταξιδιωτικές εισπράξεις στο 7μηνο – Άνοδος στο πλεόνασμα του ισοζυγίου υπηρεσιών
- Alpha Bank: Οι ΜμΕ στηρίζουν την ελληνική οικονομία – Οι 8 παρεμβάσεις της ΔΕΘ για τις επιχειρήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.