Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Νέα δεδομένα στη μετοχική σύνθεση της Μουζάκης, καθώς μετά από δωρεά δικαιωμάτων ψήφου μεταβλήθηκαν σημαντικά τα ποσοστά συμμετοχής των βασικών μετόχων.

Ο Ελευθέριος-Ίων-Ερίκος Μουζάκης-Γκάγκνουμ αύξησε το ποσοστό του στο 31,81%, ενώ η Στυλιανή Μουζάκη υποχώρησε στο 3,14%.

1

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Εταιρεία ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι στις 20 Αυγούστου 2026 οι κ.κ. Μέτοχοι Ελευθέριος-Ίων-Ερίκος Μουζάκης-Γκάγκνουμ και Στυλιανή Μουζάκη γνωστοποίησαν στην Εταιρεία σημαντική μεταβολή στα δικαιώματα ψήφου τους.

Ειδικότερα, ανακοινώνεται ότι κατόπιν της ανωτέρω αναφερθείσης μεταβολής, συνεπεία δωρεάς δικαιωμάτων ψήφου, το ποσοστό συμμετοχή της Μετόχου Στυλιανής Μουζάκη κατήλθε στο 3,1446% αντιπροσωπεύοντας 1.298.792 δικαιώματα ψήφου και το ποσοστό συμμετοχής του Μετόχου Ελευθερίου-Ίωνος-Ερίκου Μουζάκη-Γκάγκνουμ ανήλθε σε 31,8139% αντιπροσωπεύοντας 13.139.834 δικαιώματα ψήφου.

Διαβάστε επίσης

Politico: Πως τα $40 τρισ. χρέους των ΗΠΑ απειλούν την Ευρώπη – Στη «ζώνη κινδύνου» η Γαλλία

Airbus: Στροφή στην τηλεργασία υπό την πίεση των συνδικάτων

Θεσσαλονίκη: Εργασίες πρασίνου και τοποθέτηση στηθαίων στην Εθνική Οδό – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από Δευτέρα