Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Δυνατά νούμερα περιμένει η αγορά για την Cener μεταξύ 350 – 400 εκατ. ευρώ τα EBITDA. Με +3,75% αυτή την ώρα, στα 22,70 ευρώ. Την παράσταση πάντως, κλέβει η μετοχή της Τράπεζας Κύπρου, στα 10,70 ευρώ, κέρδη 1,52% και εννοείται ιστορικά υψηλά.

Η τράπεζα θα δώσει προμέρισμα 24άρων λεπτών με ημερομηνία αποκοπής την 21η Σεπτεμβρίου, λίγο πριν από το rebalancing και την επιστροφή της αγοράς μας στα ώριμα χρηματιστήρια, παρατηρούν οι χρηματιστές. Έβγαλε καθαρά κέρδη στο τρίμηνο 8 – 11 εκατ. ευρώ πάνω από τις προβλέψεις των αναλυτών, στα 131 εκατ. ευρώ και 252 εκατ. ευρώ στο εξάμηνο.

1

Η αγορά εστιάζει επίσης στην HelleniQ Energy με την τιμή του πετρελαίου να ανεβαίνει λίγο στα 84 δολάρια το βαρέλι μετά τις δηλώσεις Τραμπ ότι πρόκειται για τελευταία ευκαιρία απέναντι στο Ιράν.

Σύμφωνα με την Eurobank Equities, στο β’ τρίμηνο τα καθαρά κέρδη αναμένονται στα 266 εκατ. ευρώ και στο εξάμηνο στα 550 εκατ. ευρώ με τα προσαρμοσμένα στα 321 εκατ. ευρώ. Μικρές απώλειες στα 12,77 ευρώ η μετοχή.

Αύριο δημοσιεύονται τα αποτελέσματα της ΔΕΗ και η Eurobank Equities περιμένει EBITDA 566 εκατ. ευρώ στο τρίμηνο και 1,25 δισ. ευρώ στο εξάμηνο με το στόχο να είναι στα 2,4 δισ. ευρώ από τη διοίκηση. Από την πλευρά της η Optima Bank περιμένει 351,6 εκατ. ευρώ καθαρά κέρδη στο εξάμηνο. Στα 21,80 ευρώ γύρισε η μετοχή και απώλειες 1%.

Διαβάστε επίσης:

UBS για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: «Αγορά» με τιμή στόχο 55 ευρώ και άνοδο 22%

Jefferies για Eurobank: Νέα τιμή στόχος 5,35 ευρώ και περιθώριο ανόδου 20%

Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Metlen, Qualco, ΔΕΗ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ