Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Την 6η επέτειο γάμου τους γιόρτασαν την Τρίτη, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και ο Βύρων Βασιλειάδης. Η επιχειρηματίας και ακτιβίστρια μοιράστηκε μία σειρά από φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της, στη Μύκονο.

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση δημοσίευσε νέα στιγμιότυπα από την ξεχωριστή εκείνη ημέρα που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της.

1

Από την άφιξη της νύφης με καΐκι στο γραφικό εκκλησάκι της παραλίας Αγράρι, όπου έγινε η τελετή μέχρι τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

Μαριάννα Λάτση και Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

Την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση συνόδευσε η μητέρα της, Μαριάννα Λάτση.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και Βύρων Βασιλειάδης

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και Βύρων Βασιλειάδης

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

Ακόμη, η επιχειρηματίας μοιράστηκε και κάποια δώρα που έλαβε, με αφορμή την επέτειο γάμου της, όπως δύο μπλούζες με κεντημένες τις φράσεις στα αγγλικά: «6 χρόνια, μία αιωνιότητα ακόμα».

Δημοσίευσε, επίσης, και ένα κέντημα που αποτυπώνει τους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής της, όπως είναι ο γάμος τους στη Μύκονο και τις ημερομηνίες γεννήσεων των παιδιών της, του Νίκου και του Λέοντα.

Η Εριέττα Κούρκουλου «έκλεισε» με μία φωτογραφία από το σήμερα, στην οποία απεικονίζεται με τον σύζυγό της σε μία παραλία το βράδυ, να φιλιούνται κάτω από το λαμπερό φεγγάρι.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και Βύρων Βασιλειάδης

Αντίστοιχα, το 2025 είχε γράψει στο Instagram, με αφορμή την επέτειό της: «Ναι είναι παραδοσιακό, ναι δεν το θέλουν ούτε ταιριάζει σε όλους, αλλά ήταν η πιο μαγική εμπειρία και η πιο σωστή απόφαση που έχω πάρει ποτέ μου. Ο άνθρωπος της ζωής μου. Εκείνος που θαυμάζω όσο κανέναν και μου έχει χαρίσει μια ζωή τόσο όμορφη που με τρομάζει.

Σε ευχαριστώ απλά για αυτά τα χρόνια, τις μοναδικές στιγμές που έχουμε ζήσει, τα δύο παιδάκια μας και κυρίως την χρυσή καρδία σου! Σε ευχαριστώ που με επέλεξες και συνεχίζεις να με επιλέγεις κάθε μέρα. Υπόσχομαι όπως υποσχέθηκα και εκείνο το βράδυ να κάνω το ίδιο!

Σε Λατρεύω».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @livewithlove_erietta

Διαβάστε επίσης:

Πώς η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επιβραβεύει τους εργαζομένους της

Αμαλία Κωστοπούλου: Η συλλογή της με τσάντες Hermes και η νέα προσθήκη

Δήμητρα Κούστα: Τα καλοκαιρινά look της από την παραλία στη βραδινή έξοδο