ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δείπνο στο Μέγαρο Μαξίμου προς τιμήν της Κίμπερλι Γκιλφόιλ παραθέτει αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τη συμπλήρωση 250 ετών από την Αμερικανική Ανεξαρτησία.
Η συνάντηση πραγματοποιείται σε συμβολικό κλίμα και δίνει την ευκαιρία για μια ανεπίσημη ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις διαχρονικές σχέσεις Ελλάδας – ΗΠΑ. Στο δείπνο συμμετέχουν μέλη της ελληνικής κυβέρνησης, εκπρόσωποι της αμερικανικής πρεσβείας, καθώς και στελέχη της επιχειρηματικής κοινότητας που διατηρούν δεσμούς με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Δείτε φωτογραφίες από τις αφίξεις:





Διαβάστε επίσης
Στουρνάρας: Δεν βλέπει νέα αύξηση επιτοκίων τον Ιούλιο – «Έκπληξη προς τα κάτω» ο πληθωρισμός
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Greece Retirement Guide: Ένας πρακτικός οδηγός για αλλοδαπούς συνταξιούχους
- Tράπεζες: Γιατί αποκτούν συμμετοχές σε ασφαλιστικές εταιρείες – Οι συμμαχίες μετά τις τελευταίες εξαγορές
- Με 11,7% «τρέχουν» οι αυξήσεις στους μισθούς των ευρωβουλευτών την τελευταία διετία
- Jumbo: WOOD και NBG Securities βλέπουν περιθώριο ανόδου – Οι διαφορετικές εκτιμήσεις για κέρδη και Ρουμανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.