ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με κινητήριο δύναμη τα παιδιά, η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» επιδίδεται εφέτος σε αγώνα ταχύτητας! Ήδη, χάρη στη δωρεάν συμμετοχή όλων στην εφαρμογή, έχει συγκεντρωθεί εικονικό ποσό που ξεπερνά 3,1 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο ο ΟΠΑΠ θα μετατρέψει σε οικονομική ενίσχυση για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».
Στις τέσσερις ημέρες που απομένουν μέχρι το Μαραθώνιο, η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» ευελπιστεί να γίνει ακόμη πιο δυνατή. Όσοι λοιπόν δεν το έχετε κάνει ακόμη, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή από το Play Store και το App Store, να παίξετε και ο ΟΠΑΠ να προσφέρει για εσάς.
Εσείς μπήκατε στην ομάδα;
Δύο «αρχηγοί» ομάδων από τις πλέον δραστήριες, οι Μαίρη Συνατσάκη και Σάββας Πούμπουρας βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και, σε ρόλο ρεπόρτερ, θέλησαν να ανακαλύψουν εάν ο κόσμος γνωρίζει για την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TRASTOR: Με ανώτατη τιμή διάθεσης τα 1,15 ευρώ/μετοχή η ΑΜΚ για την άντληση τουλάχιστον 150 εκατ. ευρώ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το BBB της Ελλάδας με σταθερές προοπτικές
- Παναθηναϊκός: Προτάσεις υπάρχουν, αλλά ο Γιαννακόπουλος δεν πουλάει – Όλο το παρασκήνιο
- ΔΕΗ: Ανεβαίνει το επενδυτικό θερμόμετρο ενόψει της αύξησης – Συνωστισμός στα road shows του Στάσση σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.