ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2025-26 στέφθηκε ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Μπαρτζώκα νίκησαν 89-85 τον Παναθηναϊκό στον πέμπτο τελικό της Stoiximan GBL στο ΣΕΦ, πανηγύρισαν μπροστά στον κόσμο τους τον 16ο τίτλο της ιστορίας τους και φυσικά έκλεισαν ιδανικά μια… θρυλική χρονιά, έχοντας ήδη κατακτήσει την Ευρωλίγκα και το ελληνικό Σούπερ Καπ.
Κορυφαίος του αγώνα για τους back-to-back πρωταθλητές Ελλάδας -ποιος άλλος- ο συγκλονιστικός Εβάν Φουρνιέ με 22 πόντους, 7 ασίστ και 3 ριμπάουντ, με τους Μιλουτίνοφ (14 π. / 7 ριμπ.) και Βεζένκοφ (19 π.) άξιους συμπαραστάτες του. Για τον δε Παναθηναϊκό, Σορτς, Τολιόπουλος και Λεσόρ ήταν αυτοί που διακρίθηκαν.
Οι Πειραιώτες πήραν προβάδισμα στο σκορ νωρίς, είχαν διψήφιες διαφορές στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και παρότι στο φινάλε αγχώθηκαν, με τον Παναθηναϊκό να βάζει και κάποια μεγάλα σουτ, τελικά διατήρησαν την διαφορά σε σχετικά ασφαλή επίπεδα και έκλεισαν πανηγυρικά το ματς, με τον Φουρνιέ και πάλι να παίρνει σωστά τις κρίσιμες αποφάσεις.
Διαβάστε επίσης:
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Εκτός γηπέδων για έναν χρόνο και χρηματικό πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ
Φάρμακα κατά της παχυσαρκίας: Novo Nordisk και Eli Lilly στρέφουν το βλέμμα σε αγορές εκτός ΗΠΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουγγαρία: Ο Όρμπαν επανεξελέγη με… 99% πρόεδρος στο κόμμα του παρά την εκλογική ήττα
- Εξάρχεια: Άνδρας νεκρός από πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου
- Η στιγμή που ο Ταϊρίκ Τζόουνς επιτίθεται με γροθιά στον Κέντρικ Ναν στα αποδυτήρια – Δείτε βίντεο
- Συνάντηση Ερντογάν – Μίτσκοσκι στην Κωνσταντινούπολη: Στο επίκεντρο η προώθηση της οικονομικής συνεργασίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.