ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένταλμα σύλληψης εκδίδει ανακριτής και εισαγγελέας για τον 58χρονο που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, στο Β΄ Νεκροταφείο.
Πριν από λίγη ώρα, ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για:
· ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
· ληστεία, η οποία τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα
· παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.
Στον εισαγγελέα διαβιβάστηκε το απόγευμα μόνο η δικογραφία που έχει σχηματίσει η αστυνομία καθώς πριν από την έκδοση του εντάλματος σύλληψης (έχει παρέλθει πλέον το αυτόφωρο για τον φερόμενο ως δολοφόνο της άτυχης εφοριακού), έπρεπε να ασκηθεί η ποινική δίωξη.
Ο 58χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον ανακριτή για να απολογηθεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ομολόγησε ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη: «Τη σκότωσα γιατί…»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισαγγελέας Αρείου Πάγου για τον 11χρονο Αμίρ: Έρευνα προς πάσα κατεύθυνση
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξανά στο ΣτΕ η «Ελληνικός Χρυσός» για τα μεταλλεία στις Σκουριές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ημέρες Καριέρας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με συμμετοχή 15 ναυτιλιακών εταιρειών
- Ρωσία: Πώς σχεδιάζει να ενισχύσει με $1,5 δισ. το ταμείο για τις «δύσκολες ώρες»
- Μερτς: Παραμένω προσηλωμένος στις καλές σχέσεις με ΗΠΑ παρά τις διαφωνίες με τον Τραμπ
- Κίνα: Πιέσεις για άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ πριν τη συνάντηση Σι-Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.