ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η διέλευση από τα Στενά του Ορμούζ σκαφών που προέρχονται από «εχθρικές χώρες» αναφέρουν οι Φρουροί της Επανάστασης. Την είδηση μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων, ISNA.
Νωρίτερα, υψηλόβαθμος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού των Φρουρών εκτίμησε ότι δεν είναι πολύ πιθανή η επανέναρξη του πολέμου με τις ΗΠΑ. Ο ίδιος προειδοποίησε πάντως ότι το Ιράν είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε επίθεση.
«Η πιθανότητα ενός πολέμου είναι μικρή λόγω της αδυναμίας του εχθρού», δήλωσε ο Μοχαμάντ Ακμπαρζαντέχ, προσθέτοντας πως «οι ένοπλες δυνάμεις παραμένουν σε εγρήγορση, με τα όπλα τους γεμάτα», ενώ υποσχέθηκε να «μετατραπεί η περιοχή» που εκτείνεται από τα ανατολικά ως τα δυτικά του Κόλπου «σε νεκροταφείο για τους επιτιθέμενους».
Διαβάστε επίσης:
ADNOC: Ακόμη ένα δεξαμενόπλοιο LNG πέρασε τα Στενά του Ορμούζ
Ρωσία: Νόμος εξουσιοδοτεί την Κεντρική Τράπεζα και την Sberbank να καταρρίπτουν drones
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νάξος: Βρέθηκε πτώμα με στολή δύτη και βατραχοπέδιλα στη θάλασσα
- Novibet: Παρουσιάζει τη νέα της brand καμπάνια, αναδεικνύοντας τη δύναμη των συναισθημάτων που γεννά ο αθλητισμός
- Ολυμπιακός: Πληρώνει τη ρήτρα 16 εκατομμυρίων για τον Γκουστάβο Πουέρτα στην Σανταντέρ
- Θεμιστοκλέους για ιό του Δυτικού Νείλου: «Έχουμε αύξηση κρουσμάτων αλλά δεν μιλάμε για επιδημία»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.