ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σειρά συσκέψεων με τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, όπου συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της προσάραξης της φρεγάτας ΚΑΝΑΡΗΣ.
Σύμφωνα με πηγές του ΑΜΠΕ, θεωρήθηκε αδιανόητο να συμβεί κάτι τέτοιο και μάλιστα στο Σαρωνικό και ως εκ τούτου πρόκειται «να πέσουν κεφάλια».
Υπενθυμίζεται ότι η φρεγάτα ΚΑΝΑΡΗΣ προσάραξε χθες σε αβαθή ύδατα στη νησίδα Αταλάντη του Σαρωνικού Κόλπου, νοτιοδυτικά της Ψυττάλειας, επιστρέφοντας από προγραμματισμένη δραστηριότητα στον ναύσταθμο Σαλαμίνας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όχι πολεμικό αλλά… ιδιωτικό ρυμουλκό «ξεκόλλησε» την φρεγάτα Κανάρης από την ξέρα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρασκήνιο: Γιατί ο Τσίπρας ακύρωσε τη συνάντηση με τον Τσαβούσουγλου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έκπληξη από την Αγγελική Φράγκου: Στο 99% φτάνουν οι ναυλώσεις της Navios
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κάνναβη και συνθετικά ναρκωτικά: «Έκρηξη» στους εφήβους, νέα νομοθετική παρέμβαση του Ά. Γεωργιάδη
- Απόστολος Βακάκης: Στην κινούμενη άνοδο της αβεβαιότητας η Jumbο και οι επενδυτές της
- Είναι τόσο καλός αυτός ο 19χρονος, Κίμι Αντονέλι που έχει νικήσει σε 5 συνεχόμενους αγώνες Formula 1;
- Οι εκλογές θα γίνουν το 2027 αλλά… ο Μητσοτάκης ενεργοποιεί το κόμμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.