ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιατί έφυγε ο Παπαδρόσος από τον Σκάι, η Κοσιώνη προς την έξοδο, «καραμπόλες» στην ΕΡΤ, το δυναμικό comeback Λαζόπουλου, η Τσαπανίδου στο πλευρό του Τσίπρα και ο διπλός ρόλος Παπαμιμίκου σε Open–ΠΑΟΚ
Η Σία Κοσιώνη, παρά την έντονη φημολογία για αποχώρησή της απο τον ΣΚΑΙ και την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της αοφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω της και να κάνει ένα διάλειμμα απο τις υποχρεώσεις με ένα σύντομο ταξίδι στο Κάιρο.
Η γνωστή δημοσιογράφος φωτογραφήθηκε μπροστά από τις πυραμίδες με το ανάλογο look που αρμόζει στην περίσταση και ανάρτηση τις ξέγνοιαστες στιγμές στο instagram, αφήνoντας και ένα μήνυμα όλο νόημα.
«Πάντα ακολουθώ τον ήλιο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Σία Κοσιώνη.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Κλείνει επ’ αόριστον τον λογαριασμό του στο Instagram
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ποια Μπαντόσα; Καλλονή η νέα σύντροφος του τενίστα
Σίλια Κριθαριώτη-Νίκος Τσάκος: Οικογενειακώς σε γκαλά στη Νέα Υόρκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα Μάκρη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 36χρονου – Η πρώην σύντροφος ανάμεσα στους συλληφθέντες
- Κυκλοφοριακό: Τι συμβαίνει με το χάος στους δρόμους – Tι λένε οι συγκοινωνιολόγοι
- Το Βατικανό και τη Ρώμη πρόκειται να επισκεφτεί ο Μάρκο Ρούμπιο για να γεφυρωθεί το χάσμα με την Αγία Έδρα
- «Αβάσιμη η σύνδεση του Αλέξη Τσίπρα για την συμφωνία των Πρεσπών»: Η απάντηση Βαρβιτσιώτη – Δενδρινού για το ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.