ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα ταξίδια μνήμης προς την επαναστατική αριστερά δεν σταματούν για τους υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Ο Γιώργος Κατρούγκαλος, λοιπόν μετά την Μακρόνησο πήγε και στην Κούβα. Συγκεκριμένα, ταξίδεψε στη Σάντα Κλάρα για να αποτίσει φόρο τιμής στον «Μεγάλο Τσε».
«Hasta siempre!» έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών στον λογαριασμό του στο Twitter με αφορμή την επίσκεψή του στο μνημείο για τον Τσε Γκεβάρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έρευνα σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα για την υπόθεση της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθησαν οι «ληστές με το σίδερο»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Πιο κοντά στους δράστες η ΕΛ.ΑΣ -Βρέθηκε όπλο στην Καλλιθέα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: Τα τρία σενάρια της UBS για την κυβέρνηση Μερτς και την οικονομία
- Lufthansa: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους στην Λιόν μετά από φωτιά από powerbank
- Ο ιστορικός Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους στο Βεβέκι παραδόθηκε ανακαινισμένος με δωρεά του Βύρωνα Νικολαΐδη
- Μπέσεντ προς Fed: «Ανοιχτό μυαλό» για τα επιτόκια – Η AI μπορεί να συγκρατήσει τον πληθωρισμό

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.