ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με περίπου 35 τρακτέρ πραγματοποίησαν το πρωί αγρότες στην κεντρική πλατεία των Μαλγάρων.
Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τον άξονα ΠΑΘΕ αφού πέρασαν την αερογέφυρα και στάθμευσαν στον παράδρομο του ρεύματος προς Θεσσαλονίκη, χωρίς να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων.
Οι αγρότες διαμαρτύρονται για το αυξημένο κόστος παραγωγής καθώς, όπως λένε, η τιμή των λιπασμάτων έχει εκτοξευθεί από τα 600 ευρώ τον τόνο στα περίπου 1.000 ευρώ, ενώ το πετρέλαιο κίνησης από 1,5 ευρώ έχει φτάσει στα 2 ευρώ το λίτρο.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ινδικό δεξαμενόπλοιο φορτωμένο με LPG διέσχισε τα Στενά του Ορμούζ
- Berkshire Hathaway: Θρίαμβος για τον Greg Abel στο α’ τρίμηνο – Ρεκόρ ρευστότητας και υπερδιπλασιασμός καθαρών κερδών
- Συλλήψεις για τον βανδαλισμό στο Εφετείο Αθηνών – Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. τρεις γυναίκες
- ΟΠΕΚ: Αύξηση παραγωγής από τον Ιούνιο παρά την αποχώρηση των ΗΑΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.