ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις ανακοινώσεις του Ισπανού πρωθυπουργού αναφορικά με την ενεργοποίηση του άρθρου 155 που αναστέλλει την ανεξαρτησία της Καταλονίας, σχολιάζει με ανάρτηση του στο Twitter, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, κάνοντας λόγο για πληγή στην Ισπανία και στην Ευρώπη.
«Η κατάργηση της αυτονομίας της Καταλονίας από τον Ραχόι, ρίχνει λάδι στη φωτιά των εθνικισμών. Πληγή για την Ισπανία αλλά και για την Ευρώπη» υπογραμμίζει ο Δημήτρης Παπαδημούλης.
Η κατάργηση της αυτονομίας της Καταλονίας από τον Ραχόι, ρίχνει λάδι στη φωτιά των εθνικισμών. Πληγή για την Ισπανία αλλά κ για την Ευρώπη.
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) October 22, 2017
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.