ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δυναμικό «παρών» στο Telekom Center Athens για τον αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Παρί έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο, η ομάδα του δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη.
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός «εισέβαλε» στο glass floor κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και έδωσε τα χέρια στους παίκτες εμψυχώνοντάς τους για τον αγώνα απέναντι στην Παρί, στο πλαίσιο της EuroLeague.
Όμως, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, η οποία βρισκόταν συνεχώς πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αν και πλησίασε στο σκορ λίγα λεπτά πριν από το τέλος την Παρί, δεν μπόρεσε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να «κλέψει» τη νίκη.
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, υποσχέθηκε στους φιλάθλους της ΚΑΕ που έχουν εισιτήρια διαρκείας ότι σε περίπτωση που η ομάδα δεν καταφέρει να περάσει στο Final 4 της ευρωπαϊκής διοργάνωσης – το οποίο φέτος θα γίνει στο γήπεδο του Παναθηναϊκού – θα έχουν όλοι έκπτωση 10% σε όποια κατηγορία εισιτηρίων θελήσουν για την επόμενη σεζόν.
«Οι φίλαθλοι που είναι δίπλα μας όλη τη χρονιά έχουν δίκαιως απαίτηση να βλέπουν καλύτερο θέαμα. Σε περίπτωση που δεν είμαστε στο Final Four της Αθήνας όλοι οι φετινοί κάτοχοι διαρκείας που θα θελήσουν να είναι ξανά κάτοχοι την σεζόν 2026-2027 θα έχουν 10% έκπτωση σε όποια κατηγορία και αν θελήσουν να επιλέξουν», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.
Διαβάστε επίσης:
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο προβληματισμός του όταν είδε το Κύπελλο του Παναθηναϊκού από κοντά
27,56 εκατ. ευρώ τον χρόνο πληρώνει σε συμβόλαια ο Γιαννακόπουλος, 22,65 οι Αγγελόπουλοι!
Παναθηναϊκός: Σύλλογος μεγάλος στην Ευρώπη, πάνω από 12 εκατ. ευρώ τα εγγυημένα έσοδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μακρόν για Mercosur: «Δυσάρεστη έκπληξη» και «ασέβεια» από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
- Πλεύρης: Προανήγγειλε 1.000 ανακλήσεις ασύλου έως τον Ιούνιο του 26
- Holcim: Ισχυρή κερδοφορία και αυξημένες ταμειακές ροές για τη μητρική του Ηρακλή το 2025
- Συνεργασία ΕΟΤ και Mastercard για την προβολή της Ελλάδας στην κινεζική αγορά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.