Για τον αυξημένο ανταγωνισμό αλλά και την καλή θωράκιση του ΟΤΕ έναντι αυτού μίλησε μεταξύ άλλων στο call με αναλυτές ο πρόεδρος και CEO του ομίλου Κώστας Νεμπής, με αφορμή τα ετήσια αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν.

Σε ερώτηση αναλυτών για την ΔΕΗ, ο κ. Νεμπής είπε ότι έχουν μικρότερο αποτύπωμα στην αγορά συγκριτικά με τον ΟΤΕ, η δραστηριότητά της παραμένει στο πεδίο των οπτικών ινών, ενώ ο ΟΤΕ έχει το πιο διευρυμένο portfolio της αγοράς.

1

Και με αυτό το portfolio υπερασπίζεται τα μερίδιά του και την ηγετική του θέση στην αγορά.

Παράλληλα, οι αναλυτές ρώτησαν για το FWA αλλά και τα μερίδια που έχει κερδίσει η Starlink του Elon Musk στην Ελλάδα, με τον κ. Νεμπή να απαντά ότι το FWA της Cosmote έχει αναπτυχθεί σημαντικά, κυρίως στις περιοχές της χώρας όπου δεν έχει περάσει οπτική ίνα, σημειώνοντας ότι έχει αναπτύξει συνολικά ιδιαίτερα ανταγωνιστικά προϊόντα.

Η αυξανόμενη υιοθέτηση του FWA συνέβαλε στη αύξηση της συνολικής ευρυζωνικής συνδρομητικής βάσης του ΟΤΕ στα 2,4 εκατ..

Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ?https://bit.ly/3de5Kl9