ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε κυβερνοεπίθεση αποδίδονται τα προβλήματα που διαπιστώθηκαν χθες, Τρίτη, και σήμερα στο σύστημα κρατήσεων εισιτηρίων των Γερμανικών Σιδηροδρόμων (DB).
Σύμφωνα με τη διοίκηση της DB, επρόκειτο για επίθεση DDoS (Distributed Denial of Service) με στόχο τα συστήματα πληροφορικής, η οποία προκάλεσε επί ώρες εκτεταμένα προβλήματα στην αναζήτηση πληροφοριών δρομολογίων και στην αγορά εισιτηρίων μέσω των ιστοσελίδων DB Navigator και bahn.de., οι οποίες εμφανίζονταν στους χρήστες ως εκτός σύνδεσης.
H DB ανακοίνωσε ακόμη ότι η ομαλή λειτουργία των συστημάτων της έχει πλέον αποκατασταθεί και ότι η επίθεση ερευνάται από τις αρμόδιες υπηρεσίες, χωρίς ωστόσο να δώσει πληροφορίες σχετικά με τους πιθανούς δράστες.
Διαβάστε επίσης
Noval Property: Πώληση δύο ακινήτων στην Αθήνα έναντι 110.500 ευρώ
Μακρόν: «Καθαρές ανοησίες» η επίκληση της ελευθερίας του λόγου από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καλιφόρνια: 8 σκιέρ νεκροί μετά από χιονοστιβάδα
- Ένταση με Αμερικανό γερουσιαστή: Αιχμηρή φραστική επίθεση κατά της πρωθυπουργού της Δανίας
- Πετρέλαιο: Άλμα 4% για τις τιμές μετά τις δηλώσεις Βανς για το Ιράν – Στα 70 δολ. το βαρέλι επέστρεψε το Brent
- Ιταλία: Κρίσιμη μάχη για τη ζωή του 2χρονου Τομάζο μετά από προβληματική μεταμόσχευση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.