ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Cairo Mezz Plc ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την ακόλουθη ανακοίνωση, που δημοσιεύθηκε στο MTF της Βιέννης από την Cairo No.3 Finance DAC:
«ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ στους Ομολογιούχους ότι, σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Εκδότη ημερομηνίας 2 Ιανουαρίου 2026 (η Ανακοίνωση του Ιανουαρίου), ο Εκδότης ενημερώθηκε ότι μία εκ των προϋποθέσεων για την ολοκλήρωση της Πώλησης Δανειακού Χαρτοφυλακίου που προβλέπεται από τη σχετική σύμβαση δεν μπορεί να ικανοποιηθεί και, κατά συνέπεια, η Πώληση του Χαρτοφυλακίου δε θα ολοκληρωθεί.
Ως εκ τούτου, το Χαρτοφυλάκιο θα παραμείνει περιουσιακό στοιχείο του Εκδότη και θα συνεχίσει να αποτελεί μέρος του Δανειακού Χαρτοφυλακίου.»
Ο σχετικός σύνδεσμος παρατίθεται κατωτέρω:
Διαβάστε επίσης:
Μυτιληναίος: Παρασκευάστηκε το πρώτο πακέτο γαλλίου – «Ξεκινά σύντομα η αποστολή τους»
Performance Technologies: Εντός Φεβρουαρίου οι υπογραφές για εξαγορά του 100% της Ascentum
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σύνταξη πριν από τα 67 για χιλιάδες επιστήμονες
- Χρηματιστήριο: Τα καυτά deals του Σεπτεμβρίου στο ΧΑ με φόντο την αναβάθμιση της αγοράς
- Σταμάτης Τσαντάνης: Κέρδη 43,7 εκατ. δολάρια με δύο εισηγμένες ναυτιλιακές εταιρείες στο εξάμηνο
- Αλλαγές στην αγορά πληροφορικής – Οι μεγάλες δυνάμεις και τα deals που έρχονται
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.