ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για μια ακόμα φορά ακινητοποιήθηκε ο συρμός του Οδοντωτού σιδηροδρόμου Διακοφτού -Καλαβρύτων με αποτέλεσμα 77 επιβάτες και 8 άτομα προσωπικό να υπόκεινται σε ταλαιπωρία.
Πυροσβεστικές δυνάμεις και συνεργεία της ΕΜΟΔΕ έχουν φτάσει στο σημείο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε κοντά στην περιοχή Νιάματα. Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα επιχειρησιακά πρωτόκολλα, εστάλη εφεδρική αμαξοστοιχία προς παροχή συνδρομής. Ωστόσο, εξαιτίας της σοβαρότητας της βλάβης και οι δύο αμαξοστοιχίες ακινητοποιήθηκαν σε σημείο με περιορισμένη πρόσβαση.
Οι 77 επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και τελούν υπό τη συνεχή μέριμνα του προσωπικού της εταιρείας, το οποίο παραμένει στο πλευρό τους παρέχοντας συνεχή ενημέρωση για την εξέλιξη της κατάστασης.
Η εταιρεία βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία και συντονισμό με τις αρμόδιες αρχές για την οργανωμένη απομάκρυνση των επιβατών. Έχει ενημερωθεί η Πολιτική Προστασία, ενώ έχει κληθεί και η ΕΜΑΚ να συνδράμει στη διαδικασία, με στόχο την ομαλή ολοκλήρωσή της.
Διαβάστε επίσης
Μ. Χατζημανώλη: Περιοδεία, ομιλίες, συναντήσεις σε Αθήνα και Αίγυπτο
H IFSAS μετατρέπει την ασφάλεια σε επιχειρησιακή αξία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Ο πρίγκιπας Άντριου φέρεται να παρέδωσε απόρρητα οικονομικά έγγραφα στον Έπσταϊν
- Μακρόν: Τα ευρωομόλογα είναι ο μόνος τρόπος για να γίνει η Ευρώπη ανεξάρτητη δύναμη
- Τζιτζικώστας: Θέλουμε η Ευρώπη να είναι ασφαλής – Δεν θα σηκώνεται drone στην ΕΕ αν δεν ξέρουμε τον χειριστή του
- Κάλας για Ουκρανία: «Η διεξαγωγή εκλογών όσο ο πόλεμος συνεχίζεται δεν είναι καλή λύση»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.