ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα 51 ευρώ πάτησε η μετοχή της Coca-Cola, τη στιγμή που οι τράπεζες περνούν σε αρνητικό πρόσημο, από το +2 στο ξεκίνημα, η μετοχή της Alpha υποχωρεί 0,50%.
Από το +1,7 η μετοχή της Eurobank υποχωρεί 0,46%, από το +1,3 η μετοχή της Πειραιώς υποχωρεί περίπου 0,5% και από το +1,8 η μετοχή της Εθνικής ενισχύεται κατά 0,48%.
Οι συναλλαγές στα πρώτα 40 λεπτά διαμορφώνονται στα 30 εκατ. ευρώ.
Στο ίδιο διάστημα, στην Alpha έχουν αλλάξει χέρια πάνω από 1 εκατ. κομμάτια.
Διαβάστε επίσης:
Coca-Cola HBC: Μεγάλη αύξηση πωλήσεων και κερδών το 2025 – Mέρισμα €1,20 ανά μετοχή (+17%)
Morgan Stanley: Στα €55 η τιμή στόχος για τη Metlen – Τα σενάρια αποτίμησης μετά το profit warning
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέες οδηγίες των ΗΠΑ σε εμπορικά πλοία για τον Στενό του Oρμούζ – Μακριά από το Ιράν
- Παπασταύρου: Την επόμενη εβδομάδα έρχεται η Chevron στην Ελλάδα και υπογράφουμε σε «χρόνο ρεκόρ»
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Σε εξέλιξη έρευνα για ενδεχόμενες παραβιάσεις στον κλάδο των εμβασμάτων
- Μητσοτάκης: Στο Μαξίμου κατέφτασαν οι κτηνοτρόφοι για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.