Η BP αναζητάει συνεργάτη που θα βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγής και στην κατανομή μέρους του κόστους σε μια από τις παλαιότερες ιρακινές πετρελαιοπηγές, ανέφερε την Πέμπτη το Bloomberg News, επικαλούμενο άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

Η διαδικασία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη για την εύρεση πιθανών επενδυτών για το πετρελαϊκό κοίτασμα Κιρκούκ του Ιράκ, ανέφεραν οι πηγές, οι οποίες ζήτησαν να μην κατονομαστούν επειδή οι πληροφορίες δεν είναι δημόσιες. Το χρονοδιάγραμμα οποιασδήποτε συμφωνίας είναι αβέβαιο, με ένα άτομο να λέει ότι αναμένει η διαδικασία να συνεχιστεί και το επόμενο έτος.

1

Η BP δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό. Το Reuters δεν μπόρεσε να επαληθεύσει ανεξάρτητα την έκθεση.

Πηγή: Reuters

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτα FDI HN «Νέαρχος»: Ξεκίνησαν οι πρώτες θαλάσσιες δοκιμές

Όμιλος AKTOR: Ανακοίνωσε τη νέα οργανωτική του δομή

ΔΕΣΦΑ: Ανακοινώθηκε η νέα CEO Maria Sferruzza – Επιβεβαίωση mononews