ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, μεταβαίνει αύριο Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου στην Ινδία, όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη, έπειτα από πρόσκληση του Ινδού ομολόγου Rajnath Singh.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Νέο Δελχί, ο Έλληνας υπουργός θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Ινδίας, Dr. Subrahmanyam Jaishankar αύριο Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου στις 17:30 τοπική ώρα.
Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, ο κ. Δένδιας, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Ινδού υπουργού Εξωτερικών, θα συμμετάσχει σε συζήτηση στο India-EU Forum στις 10:30 τοπική ώρα για τις διεθνείς εξελίξεις και τα ζητήματα ασφάλειας.
Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, ο Έλληνας υπουργός θα μεταβεί στις 10.30 τοπική ώρα, στο Μπανγκαλόρ, το οποίο αποτελεί το γεωγραφικό κέντρο ινδικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της καινοτομίας και ανάπτυξης σύγχρονης τεχνολογίας. Κατά την επίσκεψη θα εξεταστούν οι δυνατότητες συνεργασίας του ελληνικού οικοσυστήματος αμυντικής βιομηχανίας με το αντίστοιχο οικοσύστημα της Ινδίας.
Τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου ο κ. Δένδιας θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση στο Νέο Δελχί με τον υπουργό Άμυνας της Ινδίας Rajnath Singh στις 17:30 τοπική ώρα. Θα ακολουθήσουν οι συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών.
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ – Ρωσία: Θα επαναφέρουν τον υψηλού επιπέδου διάλογο μεταξύ των στρατιωτικών αρχών τους
Άδωνις Γεωργιάδης: Συνάντηση με αντιπροσωπεία από τους συλλόγους μαιών–μαιευτών
Axios: ΗΠΑ και Ρωσία κοντά σε συμφωνία για την ανανέωση της New Start
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΣΟΚ: Να επανέλθει άμεσα η προστασία της πρώτης κατοικίας
- Κατασκοπεία υπέρ Κίνας ομολόγησε ο 50χρονος σμήναρχος – Πώς έφτασαν στα ίχνη του, η παρακολούθηση από την ΕΥΠ
- Noval Property: Αγορά 2 εκατ. μετοχών από την Viohalco, πούλησε η Σιδενόρ
- Rio Tinto: Εγκαταλείπει τις συνομιλίες με την Glencore για τη δημιουργία του μεγαλύτερου μεταλλευτικού ομίλου στον κόσμο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.