ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αύξηση 33,29%, έναντι του αντίστοιχου περυσινού διαστήματος, σημείωσε ο κύκλος εργασιών του ομίλου της Epsilon Νet το α’ εξάμηνο του 2017, μετά από σημαντική αύξηση των εγκαταστάσεων σε εμπορολογιστικές εφαρμογές της νέας πλατφόρμας Pylon, στις εφαρμογές Pylon horeca, αλλά και σε εγκαταστάσεις Payroll & HR.
Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε στα 6,68 εκατ. ευρώ έναντι 5,01 εκατ. ευρώ κατά την προηγούμενη περίοδο εξαμήνου 2016.
Όπως σημειώνει η εταιρεία, η πρόβλεψη είναι ότι ο κύκλος εργασιών θα συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς ανάπτυξης και το επόμενο εξάμηνο του 2017 μέσα από τις στρατηγικές συνεργασίες που έχει αναπτύξει ο όμιλος Epsilon Net με μεγάλους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και πολυεθνικούς ομίλους, όπως με αυτόν της Vodafone που πρόσφατα ανακοινώθηκε και επίσημα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Reds: «Πράσινο φως» για την κατασκευή νέου συγκροτήματος κτιρίων στο Smart Park
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΕΗ: «Κληρώνει» για το 40% του λιγνίτη-Στο «πακέτο» και οι δύο μονάδες στη Μεγαλόπολη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αθ. Φειδάκης: Μειώθηκαν στο μισό οι ζημίες της Globus Maritime στο β’ τρίμηνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προτάσεις με δυνατά φαβορί για το Σαββατοκύριακο
- Άδωνις Γεωργιάδης: Ήταν λάθος που έβαλα το κρακεράκι στο στόμα μου – Δεν θα είναι καθόλου ομαλή η διαδικασία στη δίκη για τα Τέμπη
- Health-IQ: Νέο ψηφιακό εργαλείο για αξιολόγηση και διαφάνεια στο ΕΣΥ
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Στον εισαγγελέα ο γνωστός ο γκαλερίστας μετά την έφοδο του ελληνικού FBI – Το βίντεο με το Ευαγγέλιο που τον «έκαψε»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.