ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πού μετακομίζει το υπουργικό συμβούλιο, τα παρασκήνια του Πενταγώνου, η ατάκα του Καμμένου και το… χουνέρι Άδωνι στη Ζωή
Στον τέταρτο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, στην Β΄ Παθολογική Κλινική, μεταφέρθηκε εσπευσμένα αργά το βράδυ ο Τόλης Βοσκόπουλος.
Ο δημοφιλης τραγουδιστής, σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσίασε συμπτώματα αστάθειας και αδυναμίας. Οι γιατροί του ΓΝΑ-251 αναμένεται να υποβάλουν σε μια σειρά εξετάσεων όλο το Σαββατοκύριακο τον κ. Βοσκόπουλο.
Εάν αν η κατάσταση του είναι σταθερή, ο Τόλης Βοσκόπουλος αναμένεται πως θα πάρει εξιτήριο την Δευτέρα.
Στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλλαγή στην προγραμματισμένη πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της μέσω instagram
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καιρός: Τοπικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας
- Πορτοκαλί τιμολόγια: Μπορούν να μειώσουν το λογαριασμό; Ποια προσφέρονται στην αγορά
- Χορηγική συμφωνία-μαμούθ για το γήπεδο της Ρίβερ Πλέιτ άνω των 100 εκατ. ευρώ
- Τραγωδία στη Χίο: Τουλάχιστον 15 νεκροί από τη σύγκρουση σκάφους του λιμενικού με πλεούμενο που μετέφερε μετανάστες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.