ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χρηματιστήριο: Νέα υψηλά για ΓΕΚΤΕΡΝΑ, παίρνει μπρος ο ΟΤΕ, μηδενίζει απώλειες η Allwyn, υστερούν οι τράπεζες (upd)
Aύξησε τη short θέση της στη Metlen η Covalis σε 0,80016% από 0,72912% που ήταν πριν.
Η μετοχή ενισχύεται 0,28% και είναι στα 42,24 ευρώ με συναλλαγές πάνω από 75 χιλιάδες τεμάχια.
Σημειώνεται ότι ο κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος συνεχίζει να αγοράζει μετοχές του ομίλου, ενώ την ερχόμενη Παρασκευή αναμένονται εισροές 800 χιλ. τεμαχίων λόγω rebalancing FTSE Russell και Stoxx.
Διαβάστε επίσης:
ΕΚΤΕΡ Α.Ε.: Μεγαλύτερος μέτοχος ο Αθανάσιος Σίψας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βασίλης Κικίλιας για ναυτιλία και ενεργειακή μετάβαση: «Χρειάζονται ρεαλιστικές λύσεις που να μην επιβαρύνουν τους Ευρωπαίους πολίτες»
- Επίδομα θέρμανσης: Προθεσμία έως σήμερα για δηλώσεις στην πλατφόρμα – Στις 29 Μαΐου η δεύτερη δόση
- Παπαθανάσης: Χρηματοδότηση 70 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για την ενίσχυση νέων πτυχιούχων στο πλαίσιο του «Ξεκινώ Επιχειρηματικά»
- ΥΠΕΘΟ: Παράταση έως 31/5 στις αιτήσεις για παραχώρηση αιγιαλού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.