ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ναυτιλιακή εταιρεία Ocean Management, που διευθύνεται από την οικογένεια Πρίφτη, σύμφωνα με ναυλομεσιτικές πηγές, αγόρασε το πλοίο ultramaxes, IVS Windsor, συνολικής χωρητικότητας 60.300 dwt, το οποίο ναυπηγήθηκε το 2016 στην τιμή 25,5 εκατομμυρίων δολαρίων.
Πλέον η εταιρεία που ίδρυσε ο Κώστας Πρίφτης το 1991 και σήμερα διευθύνεται από τον Δημήτρη Πρίφτη διαχειρίζεται πέντε πλοία, χωρητικότητας περίπου 500.000 dwt.
Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Γλυφάδα.
Επισημαίνεται ότι ο καπετάν Κώστας Πρίφτης γεννήθηκε στην Κερατέα Αττικής το 1939.
Κατάγεται από κτηνοτροφική οικογένεια.
Σπούδασε στη Σχολή Εμποροπλοιάρχων Ύδρας και αποφοίτησε το 1960 και πλοιάρχευσε σε ποντοπόρα πλοία.
Αργότερα, έγινε διευθυντής στο τμήμα λειτουργικής δραστηριότητας (operation) στην Thenamaris Maritime, της οικογένειας Μαρτίνου.
Διαβάστε επίσης:
Ικτίνος: Υπεγράφη η τελική σύμβαση με την CBE Capital για το project στη Σητεία
Hapag – Lloyd: Ναυπηγεί οκτώ πλοία κοντέινερ αξίας 500 εκατ. δολαρίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Αν η Τιτάν κλείσει με κέρδη θα είναι η τρίτη ανοδική του μέρα από τις… 25 Φεβρουαρίου!
- Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ: Νεκρός ο Αλί Λαριτζανί
- Χατζηδάκης: Εκτός πολεμικών συγκρούσεων η Ελλάδα – Τα 3 επίπεδα των παρεμβάσεων για την στήριξη της οικονομίας και των πολιτών
- Γίνε μέρος της πρωτοβουλίας “Let’s Move & Donate Food”: Άσκηση για την υγεία σου και στήριξη για όσους το έχουν ανάγκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.