Δύο δράστες στο Γαλάτσι, κατάφεραν να μπουν στο ισόγειο διαμέρισμα 90χρονου, ωστόσο το κέρδος τους δεν θα ήταν μεγαλύτερο των πέντε ευρώ.
Ο άτυχος ηλικιωμένος τους είπε ότι δεν έχει χρήματα, ωστόσο εκείνοι επέμεναν.
Πιο συγκεκριμένα, ο ένας από τους δράστες έψαχνε το σπίτι, ενώ ο δεύτερος βασάνιζε τον ηλικιωμένο.
Σύμφωνα με το«Καλημέρα Ελλάδα» ο ένας από τους δύο ληστές ακινητοποίησε στο κρεβάτι τον 90χρονο, του έκλεισε το στόμα με το σεντόνι και άρχισε να τον χτυπάει απαιτώντας να του πει πού είχε τα χρήματα. Μάλιστα ο ληστής σήκωσε τον ηλικιωμένο από το κρεβάτι, τον έδεσε σε μια καρέκλα και άρχισε να τον απειλεί με έναν σουγιά.
Όταν ο ηλικιωμένος άνδρας επέμεινε πως έχει μόνο πέντε ευρώ ο δράστης δεν δίστασε να τον τραυματίσει.
Δείτε το βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=Ep1FGWSgeJg
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκ στην Κύπρο: Πατριός νάρκωνε και βίαζε δεκάχρονη-Έξαρση στα εγκλήματα κακοποίησης ανηλίκων
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα «λαβράκια» του ΣΔΟΕ: Φορολογικές παραβάσεις κάνουν 7 στα 10 μαγαζιά
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έφοδος του ΣΔΟΕ σε γνωστό ενεχυροδανειστήριο: Κατασχέθηκαν μετρητά, κοσμήματα, λίρες και όπλα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.