• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Σοκ στην Καλλιθέα! – Σκότωσε με μπαστούνι τον πατέρα της!


    Οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στην Καλλιθέα το απόγευμα της Τρίτης καθώς 52χρονη χτύπησε μέχρι θανάτου τον 90χρονο πατέρα στο κεφάλι με μπαστούνι. Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία μετά το συμβάν ισχυριζόμενη ότι ο ηλικιωμένος πατέρας της πέθανε από παθολογικά αίτια. Η ιατροδικαστική εξέταση όμως, αποκάλυψε τα απανωτά χτυπήματα στον ηλικιωμένο και αμέσως οι υποψίες έπεσαν στην κόρη του, η οποία και παραδέχθηκε τελικώς την αλήθεια.

    Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με πηγές, είχε σοβαρά προβλήματα υγείας και αρκετά συχνά είχαν προστριβές με την κόρη του. Το απόγευμα της Τρίτης δεν ήταν η μοναδική φορά που από το διαμέρισμα του 90χρονου Σ.Λ. στον 1ο όροφο επί της οδού Λυκούργου στην Καλλιθέα οι γείτονες άκουγαν φωνές. Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως άκουγαν συχνά την κόρη του τις τελευταίες ημέρες να του φωνάζει, να τον βρίζει και να τον χτυπά, παραδεχόμενοι  ότι την Τρίτη οι ήχοι από τα χτυπήματα ήταν τόσο δυνατοί που διαπερνούσαν ακόμη και τους τοίχους των διαμερισμάτων τους. O ηλικιωμένος άνδρας μόλις προ ημερών είχε επιστρέψει στο σπίτι του ύστερα από νοσηλεία του στο ΚΑΤ, και σύμφωνα με περίοικους, ήταν ευδιάθετος παρά τα έντονα κινητικά προβλήματα λόγω της προχωρημένης ηλικίας του που τον κρατούσαν σχεδόν κατάκοιτο.

    Μετά την πράξη της, η 52χρονη Α.Μ. με εξαιρετική ψυχραιμία τοποθέτησε το άψυχο σώμα του πατέρα της στο κρεβάτι και το σκέπασε με μια κουβέρτα. Όπως είπε αρχικά στους αστυνομικούς, βρήκε τον πατέρα της «παγωμένο» και τηλεφώνησε η ίδια στο ΕΚΑΒ. Όταν οι νοσηλευτές του ΕΚΑΒ και οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης με την 52χρονη πλέον να κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανασφάλιστο, χωρίς άδεια και χωρίς δικές της πινακίδες η νταλίκα-φονιάς του Κηφισού

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξύπνησε από την καταστολή ο 6χρονος που κατανάλωσε ένα μπουκάλι κρασί

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρόμος στο Ελληνικό για 93χρονη: Κουκουλοφόροι τη βασάνισαν για 80 ευρώ

     



    ΣΧΟΛΙΑ