ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H WIMA (Worldwide Industrial & Marine Association) διοργανώνει για δεύτερη χρονιά την Έκθεση Εταιρειών και Ημερίδα Περιναυτιλιακού Ενδιαφέροντος, στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2025, στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ στον Πειραιά.
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, το οποίο στηρίζει σταθερά πρωτοβουλίες που ενισχύουν την εξωστρέφεια, τη συνεργασία και την ανάπτυξη της ευρύτερης ναυτιλιακής συστάδας της χώρας.
Το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος και ο πρόεδρος του, Γιώργος Αλεξανδράτος, επισημαίνουν:
«Η 2η Έκθεση Μελών – Εταιρειών δίνει στα μέλη της WIMA τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους που απευθύνονται στη ναυτιλιακή βιομηχανία, να αναδείξουν τεχνολογικές καινοτομίες και να ενισχύσουν τη συνεργασία με επαγγελματίες του κλάδου. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά προϊόντα και λύσεις, να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις και live demos, και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την ευρύτερη ναυτιλιακή συστάδα.
Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί και η Ημερίδα Περιναυτιλιακού Ενδιαφέροντος, την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου και ώρα 16:00, με τη συμμετοχή εκπροσώπων θεσμικών φορέων, επιχειρήσεων και οργανισμών του ναυτιλιακού οικοσυστήματος»
Διαβάστε επίσης:
Κάιρο: Κικίλιας με Edoardo Rixi – Διευρύνεται η συνεργασία Ελλάδας – Ιταλίας στη ναυτιλία
Καταργείται η Δημόσια Αρχή Λιμένων και δημιουργείται η Εποπτική Μονάδα Ασφάλειας Λιμένων και Πλοίων
Πάνος Λασκαρίδης: Με 5 εκατ. ευρώ θα κατασκευάσει την νέα Μοίρα στη Σχολή Ικάρων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Με ποια χαρτιά φορτσάρει πάνω από τις 2050 μονάδες, πήραν μπρος οι τράπεζες
- Τι σημαίνουν οι μεταβολές στην τιμή του χρυσού: Από ασφαλές καταφύγιο σε meme stock;
- Παπαθανάσης: Στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής
- Η ΔΕΠΑ Εμπορίας στο επίκεντρο της ενεργειακής επανεκκίνησης της Ευρώπης