ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Ευρωπαίοι δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε συμβιβασμό όσον αφορά τον στόχο που θα θέσουν όσον αφορά τη μείωση των εκπομπών των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου με ορίζοντα το 2040 και προβλέπεται να διεξαχθεί νέα συνεδρίαση των υπουργών Περιβάλλοντος το πρωί, δήλωσαν αξιωματούχοι της ΕΕ στις Βρυξέλλες.
«Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Οι υπουργοί θα συνεδριάσουν ξανά (…) το πρωί, περί τις 09:00 (τοπική ώρα· 10:00 ώρα Ελλάδας)», είπε στον Τύπο εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Οι 27 θέλουν να έχει κλειστεί συμφωνία πριν από την COP30, τη σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα, που ξεκινά τη 10η Νοεμβρίου στη Βραζιλία.
Διαβάστε επίσης
Χάρης Παμπούκης για τον Γιάννη Παράσχη: Υπόδειγμα σύγχρονου μάνατζερ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κίνα-ΗΠΑ: Τηλεφωνική επικοινωνία Σι-Τραμπ
- TÜV NORD Ελλάδας: Νέο σεμινάριο για την «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων» εγκεκριμένο από τον ΕΦΕΤ
- 9 συλλήψεις στον Ασπρόπυργο για ρευματοκλοπές – Αποξηλώθηκαν καλώδια μήκους 1.010 μέτρων
- Πετρέλαιο: Πού οφείλεται το «ρόλερ κόστερ» στις τιμές – Οι αστάθμητοι παράγοντες και οι ακραία ένταση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.